Ana içeriğe atla

Konya Ev Temizliği

  Konya ev temizliği günlük / gündelik ev temizliği, gündelikçi bayan, esyalı yada boş ev temizliği gibi temizlik ihtiyaçlarınız için telefon numaramiz:

  0506 684 9961 Erhan Bozgöz
  0506 430 6830 Yıldız Bozgöz


Konya'da ev temizliği için işinin uzmanı güvenilir bir ekip mi arıyorsunuz?
Öyleyse hiç düşünmeden adresiniz Batuhan Temizlik olsun.
Bizi arayın zamanınız size, temizlik bize kalsın..

Konya Ev Temizliği sektöründe evinize temizlikçi çağırmanın duygusunu ve her sipariş sonrasında oluşan hizmet pişmanlıklarını, yaşayarak ve gözlemleyerek birçok kez bu durumla karşı karşıya gelmişsinizdir. Konya’da ev temizletmenin ne denli zor ve meşakkatli bir uygulama olduğunu gözlemleyip, tüm temizlik firmalarını analiz ederek, müşteri odaklı kurumsal bir Konya Ev Temizliği şirketi oluşturmaya karar verdik.

 Temizlik hizmetine hızlı ve modern bir dokunuş yaptık. Salon, mutfak, banyo ve yatak odalarını pırıl pırıl yapıyor, uygun fiyatlı ekstra hizmetlerimizle ihtiyacına en uygun temizlik hizmetini gerçekleştiriyoruz.

Bizlere telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz, dilerseniz web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan ufak bir araştırma yapabilirsiniz. İnternette Google üzerinden Konya Temizlik Batuhan araması yaparsanız birçok bilgi bulabilirsiniz.

Konya Ev Temizliği Şirketleri

Yorumlar

Yorum Gönder